tänään vietettiin synymäpäiväni juhlia vähän etuajassa, koska 99% lähiperheeni jäsenistä oli paikalla ja 25pv, on rakkaasta lähipiiristä lähtenyt kauas pois taas pitkäksi aikaa, sinne missä nyt on kesä ja kun meillä on kesä siellä on talvi, joka on kuin meidän kesä.

Oli ihana tilaisuus meitä oli 16 ihmistä joista 9 oli lapsenlapsiani. Tyttäreni olivat varanneet pöydän kabinetista ravintola Rossosta ja ruoka oli hyvää ja lapset käyttäytyivät tosi nätisti. Jokainen sai talon puolesta värikyniä ja askartelupaperin, mummi sai näin 8 kpl uusia kortteja muistoksi, koska pienin oli vasta 8kk  hän tyytyi lähinnä hihkaisemaan muutaman iloisen jihuun muiden pulinan joukkoon, siinä muisteltiin muutamia yhteisiä hetkiä joita on tullut vietettyä jo monia kertoja , joukon vain kasvaessa . Mikäs sen hauskempaa kuin katsoa onnellisia vanhempia ja eloisia terveitä ja vilkkaita lapsia. Moni näistä nyt jo kouluiässä olevista on keinunut mummin sylissä monet unoset vuosien varrella. Uskon että on lapsille suuri ilo kun mummi asuu lähellä, vaarista ei paljon puhuta, kun hän on taivaassa ja meni sinne jo ennenkuin oli yhtään lastenlasta. Tiedän että jos hän olisi saanut elää ja nähdä nämä vuodet ja pienten kehityksen hän olisi nauttinut suuresti. Vaan mistäpä tiedän jos hän on kokoajan lähempänä kuin tiedänkään.

Joskus on tunne, että hän on ajatuksen päässä, ja unessa jopa kosketuksen lähellä..Tämä Loppiainen jäi nyt pysyvästi mieleen, kun tuli näin yllätysjuhlat ja varsinaisena syntymäpäivänä on sitten tulossa vielä kuullemma joku muukin yllätys.

Taitaa olla kaksikin, ylläriä ja katsotaan nyt kuinka monta yllätys vierasta tupsahtaa. Niin jos haluat tietää vuosia tulee täytee 70v.

Kyllä se jo vähän siltä tuntuukin. Askel hidastuu, päivänokoset maistuu. Nukkuma-ajat on välillä sekaisin, nyt nukuin juhlien jälkeen 4 tuntia. Myönnän että viinillä oli osuutta asiaan. Ensin juotiin kuohuvaa lasilliset ja ruuan kanssa oli tosi hyvää puolimakeaa valkoviiniä. Jälkiruokana oli lapsilla jäätelöt ja me aikuiset kahviteltiin. Ihan päivä. Ihanat lapset. Ihana lapsenlapset. Kiitos Taivaan Isälle tästä päivästä ja siunatkoon hän rakkaudella kaikkia läheisiä ja jokaista joka tämän tekstin lukee.

Olkoon elämäsi siunattua, vaikka uutiset kertovat maailmalta kokoajan surua ja murhetta, emme voi paljon luonnonvoimia muuttaa, emmekä liioin vaikuttaa niidenkään kansojen kohtaloon joiden valtiaat käyvät sotia kuka minkäkin asian puolesta.

Kaikki toivoisivat rauhaa, olen aivan varma, että kukaan ei haluaisi sotia , jos olisi  paremmat keinot luoda rauhaa, taistelemme vastavoimia vastaan.

Hyvän ja pahan akseli on tullut jäädäkseen keskuuteemme, silti elän vahvasti luottaen, naivisti uskoen, hyvä voittaa pahan 6-0.

Perustelu: Ei meitä muuten olisi. Taistelu on ankaraa ja katkeraa, on sydäntä särkevää nähdä  juuri kaikkein heikompien jäävän vaille suojaa, pienten lasten ja heikkojen vanhusten. Suojanamme on vain uskon kautta  Isämme taivaissa.

Kumpa tämä vuosi olisi se jolloin herääminen alkaisi, ja koko maailman kansat johtajineen näkisivät kuinka hyvä on elää rauhan maassa.

Joskus sen ajan on tultava. Miksi ei jo nyt. Suurin syntymäpäivä lahjatoiveeni on maailmaan rauha ja ihmisille hyvä tahto.

Maailman katastrofitkin saattavat olla herätyskello, Herätkää ihmiset on jo aika lopetaan kiistat ja jakaa maan antimista leipä tasan.

Tänään ei sitten runoa syntynyt. Syntyi vain juonia.:) Toivottavasti